Steun ons

Momenteel is Polderwijs in oprichting en kunnen wij alle hulp goed gebruiken. Wil je ook graag dat democratisch onderwijs een plekje krijgt in Flevoland? Je kan ons helpen d.m.v. een donatie via het formulier of op onderstaande gegevens. Onze dank is groot!

NL82 RBRB 8835 8638 72 t.n.v. Stichting Polderwijs

Ook met spullen zijn we ontzettend blij. Denk aan bijv. muziekinstrumenten, ICT-faciliteiten (laptops, computers), tafels, stoelen etc. Noem maar op. 

Heb je iets wat je graag aan ons wilt doneren? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

ANBI-Status

Polderwijs heeft geen winstoogmerk. Inkomsten en donaties komen ten goede aan het stichten en in standhouden van de school.

Dat betekent dat wij over onze schenkingen geen belasting hoeven te betalen. Voor jou als schenker betekent dit, dat je kunt profiteren van belastingvoordeel. Je giften zijn dan namelijk voor een groot gedeelte aftrekbaar van de belastingen.

De belastingdienst heeft op 11 maart 2022 de ANBI-status aan Polderwijs toegekend.

Het identificatienummer is 8631 43 404.

Volg ons op facebook en like/ deel onze berichten, dit kan al verschil maken. We zijn blij met alle kleine beetjes. Wil je, je maandelijkse donatie stopzetten? Stuur dan een mailtje naar info@polderwijs.nl. Wij regelen dit dan direct.